Evet yanlış duymadınız bu çağrı hepimizin de tanıdığı Atölye Kedi' den. Kendisi bir anasınıfı öğretmeni...
Yeni atandığı köy okulundaki, minik öğrencilerinin sınıfta oynayacak oyuncakları olmadığını söyledi. Hepimizin geleceği olan bu çocukların tek ihtiyaçları sınıflarında oyun oynarken eğlenecekleri oyuncaklar.
İmkansızlıklarla savaşan bir öğretmenin ve aynı zamanda içimizden olan bu arkadaşımızın sesini duyup ona yardım etmek isteyenlerin yapacakları çok basit. Ya evinizde çocuklarınızın oynamadığı, sıkılıp bir köşeye attığı oyuncakları ya da kendi ellerinizle yapıp, satın alacağınız her türlü oyuncağı Yıprak İlköğretim Okulu'nda okuyan öğrencilerimizle, çocuklarımızla paylaşmak. Yeni yıla girdiklerinde onların da yeni oyuncakları olsun, onlar da gülsün!
Onların öğretmenler gününde öğretmenlerine getirdikleri hediyelere göz atıp, Atölye Kedi'nin yazısını okursanız ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız.Temin ettiğiniz oyuncakların yanına varsa boyama ve hikaye kitabı da eklerseniz, kütüphanelerine de katkıda bulunmuş olursunuz.
Göndereceğiniz Adres:Evren Yılmaz
Yıprak İlköğretim Okulu - Anasınıfı
Afyon/ Dinar
NOT: Yazıyı kopyalayıp, blogunuzda duyurarakta destek olabilirsiniz.
Emeğe Saygı: Bu yazı sevgili Yetenek-Sizin tarafından yazılmış, kendisinin izni ve onayı doğrultusunda tarafımdan yayımlanmıştır.
Önemli Bir Uyarı: Kargolarınızı mutlaka PTT ile gönderiniz, çünkü PTT ile görüşüp köye kadar kargoları haftanın 1 günü biriktirip getirmelerini rica ettik. Sağolsunla
Yorumlar
Bir de ördüğüm Aliş vardı....ah,keşke çok ,pek çok şey yapabilsem Yeşim'ciğim.
Beni gören kaçacak yakında ya...Bakalım ;)
Kökten çözüm bulacağım gibi,gibi ???
fiamma, canım zaman sınırımız yok yetişirse yeni yıl hediyesi olsun istedik :) yine de ne zaman müsait olursan o zaman gönder :) Yetenek'im de dayanamadı duyarsız kalınmasına. İlettim mesajını canım çok teşekkür ederiz desteğin için.
colette, canım ablacığım yüreğini ve blogunu açman bile yeter :) teşekkür ederim desteğin için :)
AtolyeKedi, ne demek kuzum çocuklar gülsün yeter ki :)
YETENEK-SİZİN, sen olmasan olmazdı balım sağol varol :)
tülin, canım ablacığım biliyorum elinden gelenin en iyisini yapacağını :)
Ozlem, kısmet canım olsun başka çocukları sevindirmişsin ya. Ne mutlu sana :)
ஐ : ) STİL DİREKTÖRÜ ( : ஐ, biliyorum kanatsız meleğim benim :) hem de en iyisini yaparsın sen.
tülin, :) ablacığım hadi inşallah güzel haberler olsun inşallah.
AtolyeKedi, ne demek tatlım :) teşekkürlük bişey yapmadık. Bu bizim yapmamız gereken birşey yeter ki çocuklarımız mutlu olsun :)