Huysuz, ukala, çekilmez, asosyal, saplantılı ve aynı zamanda dahi bir doktor, teşhis konulması zor hastalıklar ve bu konuda eğitilmek için özenle seçilmiş genç doktorlar... Yeni tutkumuz bu dizi oldu. Aslında fazlasıyla hak ediyor. Haziran ayı başından beri TNT'de eski bölümleri, Perşembe günleri de yeni sezon bölümleri yayımda. Daha önce birkaç bölüm seyretmiştim ama hiç denk gelmemişti. Eşim çok sevince kaçırmaz olduk. Kendine özgü çözümlemeleri, insanlara olan güvensiz ve acımasız tavırlarına rağmen biz House'ı çok sevdik. Hastane dizilerini sevmiyor olsanız da mutlaka bir bölümünü seyeredin derim. Sonrasında zaten vazgeçemeyeceksiniz :)
Son 1 yıldır kanaviçeye merak sardım. Onu mu yapsam, bunu mu yapsam diye diye müthiş bir arşiv yaptım kendime. Fakat son günlerde yaşananlar gücüme gitti. Ben de ilk deneme çalışmamı Atatürk'ün imzasıyla yapmak istedim. Önce malzemelerimi aldım, imzayı çarpı işi modelledim. 2 ay önce başladığım halde, ne zaman elime alsam Miya'nın ipe atlayıp oynamak istemesi yüzünden bitiremedim. Dün onun uyumasını fırsat bilip en sonunda bitirdim. Şimdi sadece çerçevelenme işi kaldı. Nasıl olmuş becerebilmiş miyim?
Yorumlar
hemen bir bölüm indirip bakıyorum,çok merak ettim :)
tekrar tekrar bile izlenebilir:))
Hastalığa zemin hazırlayabilecek şeyler mesela:) Dr house, psikopat bir tip olabilir ama nedene çok sevdimm..
yalnız tnt de dizi takip etmek öyle kolay olmuyor maalesef.. sezona rasında çok boşluk koyuyorlar o ara eski bölümleri veriyorlar yeni bölümler hakkında bilgi alamıyorsun falan insanı hasta ediyor bu durum..
bende tnt de the office takip ediyorum ve tavsiye ederim muhteşem!
ve uçurtma avcısı.. hehe şööyyle :D
Öpüldün çok. sevgiler...
Şaka bir yana sen önerirsin de ben bakmazmıyım canımmm;) öptüm tatlı yanaklarını;)
Sevgiler:)
House biz dizinin ötesinde durur.
Benim için de izle :))